Craciunul, Sfanta Sarbatoare a nasterii Mantuitorului

Consider ca adevarata semnificatie a Craciunului este unica pentru fiecare dintre noi. Pentru unii ar putea insemna sa petreaca mai mult timp alaturi de cei dragi, pentru altii ar putea inseamna amintirea nasterii Domnului nostru Iisus Hristos , amintindu-si de vechile traditii si obiceiuri, sau a face un bine celui aflat in nevointa, oferindu-i ajutor  si de a fi alaturi de cel necajit.
 
Craciunul

Bucuria nasterii Domnului nostru Iisus Hristos este acea perioada in care cu toti ar trebui sa fim mai buni unii cu altii, in care ne intalnim cu cu dragi sau ne odihnim, in care primim colindatori si oferim  cadouri celor dragi, chiar si o scurta perioada de vacanta, in care sa uiti cu totul de stresul de zi cu zi de la locul de munca sau de la scoala sau din oricare parte.

Craciunul este una din cele mai importante sarbatori serbate de crestini din anul ortodoxa reprezinta Sfanta Sarbattoare a nasteri Domnului nostru Iisus Hristos, este acea perioada speciala din finalul fiecarui an, pe care ni-l dorim cu totii,  in care fiecare dintre noi dorim sa ne revedem cu totii. Este acea perioada in care se cumpara cadouri se daruiesc cadouri, se imodobeste bradul, este acea perioada pe care ne-o aducem aminte cu totii din copilarie in care vine "Mosul", este acea perioada in care fiecare doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de cei dragi, sa asculte colinde, sa isi reaminteasca de adevaratul Dumnezeu.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu